Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 22u worden gedaan, proberen wij de volgende dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de geschatte levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 8,26 voor bestellingen onder de € 50 voor verzendingen naar België en Nederland
€ 16,53 voor bestellingen onder de € 50 voor verzendingen naar Frankrijk
Gratis voor bestellingen vanaf € 50 voor verzendingen naar België, Nederland en Frankrijk
€ 16,53 voor bestellingen onder de € 250 voor verzendingen naar andere landen binnen West- en Oost-Europa

Retourbeleid

Wij staan steeds klaar om u te helpen, natuurlijk ook wanneer u uw bestelling wilt retourneren! U kan uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. In ruil voor het geretourneerde product krijgt u uw geld terug.

U heeft na het melden van de retour nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht neemt u contact met ons op via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected] of 03 334 08 10. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Copyright 2024 Lautus Equipment
Bank transfer Bancontact / Mister Cash PayPal iDEAL SOFORT Banking Belfius MasterCard Visa Maestro
We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Is dat OK? Ja Nee Meer over cookies »